Jump to content

Meglett az első Oculus Rift tulajdonos

2016. 03. 29. 10:00

Palmer Luckey, az Oculus alapítója maga kerekedett fel, hogy kiszállítsa a legelső vásárlójuknak a cég virtuális valóság headsetjét.

Ross Martin, VR megszállott és indie fejlesztő volt a legelső Oculus Rift vásárló az Alaszkai Anchorage városából, így ő kapta meg legelsőként a saját eszközpéldányát. A többieknek is lassan a küszöbükre teszik a kiszállítók a VR készülékeiket, de hozzájuk már sajnos nem Palmer Luckey fog becsengetni. Pedig érdemes lehetne rendszert csinálni a dologból ugyanis Ross Martin rendkívül hálás volt a tweet-bejegyzéssel alapján ezért a nemes gesztusért az Oculus fejlesztőcsapatának és hát mi lehetne fontosabb, mint az elégedett és boldog vásárlok, nem igaz?

Luckey Palmer is nagyon boldog volt, hogy maga adhatta át az első Oculus Riftet. „Átkozott lettem volna, ha valami random kifutósrácé lett volna az öröm, hogy kiszállíthassa az első Riftet. Ez az enyém.” – Mondta el a Polygon számára. Az egyetlen dolog, amit mégis megbánt, hogy strandpapucsban vágott neki az Alaszkai télnek. Ez talán tényleg hiba volt.

(Forrás: engadget.com)