Jump to content

Csak késik az a frissítés a HTC One A9-hez

2016. 08. 26. 14:00

A HTC anno vállalt egy nagyot, amikor kijött az új One A9-es okostelefonjával. Látatlanba bemondták, hogy ha megjelenik az új Android, akkor 15 napon belül az A9-en is ott lesz.

Eljött az igazság pillanata. Kijött az új Android. A HTC-nek elérkezett az idő, hogy valóra váltása ígéretét és 15 napon belül a One A9 okostelefonon elérhetővé tegye a Nougat verziót. Szép igret volt ez és nagyon jól hangzott akkor nem de? Csak, hogy nem lesz belőle semmi egy tweet szerint. Az Android 7.0 csak 2016. negyedik negyedévében fog megérkezni a One A9 okostelefonra azután, hogy már a One M9-et is feloldották a viszonteladó partnereknek. Márpedig, ha a HTC tartani szeretné magát a korábbi kijelentéséhez, akkor az augusztus 22-én megjelent Android verziónak szeptember 6-ra landolni kéne az A9-en.

Mint kiderült, a cég momentán inkább a legerősebb okostelefonjainak frissítésére fokuszál első sorban. Ami egy kicsit elkeserítő, mert igaz a One A9 nem egy HTC 10, de azért egy ár/érték arányban tisztességes kis telefon, aminek azért szintén jól esne azaz Android Nougat frissítés. Igaz azért nincs ok a mély letargikus elkeseredésre, hiszen a HTC mindenképpen hozni fogja az Android 7.0-t a One széria legújabb készülékeihez is, csak mint kiderült még se olyan magas prioritáson, mint azt korábban tervezték.

(Forrás: engadget.com Fotó forrása: techradar.com)