Jump to content

Westworld S02 - Jó munkához idő kell

2016. 12. 24. 09:18

A HBO Westworld című sci-fi sorozatának első évada olyan sikert aratott, amihez foghatót, a Game of Thrones óta nem láttunk. A kialakult rajongótábor tekintetében nem volt kérdéses a folytatás, csak az, hogy mikor jön.

A sorozat minden lelkes követője tűkön ülve várja, hogy jöjjön a második évad, folytatódjon a Westworld, és kiderüljön, hogy mi történik kedvenc karaktereinkkel (már, ha nem haltak meg az első évad közben). Azonban ezek a lelkes rajongók hamar szembe kellett hogy nézzenek a ténnyel, miszerint csak 2018-ra készül el kedvenc sorozatuk folytatása. Márpedig ez rengeteg idő, míg nélkülöznünk kell a rebellis robotok meséjének továbbeszkalálódását.

Még sincs okunk a panaszra, sőt igazából hálásak lehetünk ezért, derült ki egy Luke Hemsworthtal, a sorozat egyik sztárjával készült interjúból. Tulajdonképpen egy egyszerű, de jó indok áll a 2018-as dátum háttérben. A sorozat készítői az elejétől a végéig gondosan megszeretnék tervezni a második évad történetét, ehhez pedig idő kell. Ha jobban belegondolunk ez egy teljesen elfogadható érv. Azt hiszem mind egy kiforrott és jól kidolgozott folytatásra vágyunk, ami színvonalában méltó lesz a roppant sikeres első évadhoz. H valamire hát erre megéri kicsit többet várni. Bízzunk Jonathon Nolan és Lisa Joy tehetségében, hiszen már megmutatták, hogy nagyon is tudják mit csinálnak, pláne ha elég időt kapnak rá.

(Forrás: comicbook.com Kép forrása: comicbook.com)