Jump to content

Will.i.am okosórája a hét folyamán debütál

2014. 10. 14. 16:00

Will.i.am úgy látszik végre megoldotta azt a problémát, ami eddig késleltette okosórájának kiadását. A már júliusra beígért készülékből nem lesz tehát vaporware, ám nem jut a visszavonás szomorú sorsára sem. Mi lesz akkor Will.i.am okosórájának sorsa? Hamarosan kiderül.

A zenész bejelentése szerint a nagy leleplezésre már csak szerdáig kell várni, ekkor ugyanis a San Francisco-ban a Salesforce.com szervezésében megrendezésre kerülő Dreamforce esemény során bemutatja a várva várt készüléket. Éppen mielőtt sor kerülhetne az Apple újabb show-jára.

Az első híradások nagyon sok jót sejtetnek az eszközről. Megálmodója szerint arra is képes, hogy hívásokat indítson és fogadjon anélkül, hogy egy okostelefonnal összeköttetésben állna. Emellett sok minden más jóság is kerül bele: Bluetooth, WiFi, sőt Facebook, Instagram és Twitter alkalmazások.

A The Telegraph ezt még megfejelte olyan híresztelésekkel miszerint az óra hajlított, elegáns kijelzővel rendelkezik és a zenéket is képes lokálisan tárolni. Még olyasmit is rebesgettek, hogy saját digitális zene szolgáltatást kap a szerkezet. Méltó lenne Will.i.am tevékenységéhez, aki állítólag rávett számos fontosabb zenei kiadót a UK firm 7digital segítségével arra, hogy írjanak alá egy olyan szerződést, mely a szolgáltatás keretein belül egyenlőséget biztosít az indie kiadókkal.

Minden kiderül biztosra a holnapi nap folyamán, melyről értesítünk majd még a héten.

Forrás: engadget.com

Fotó: dailydot.com és blogogist.com

Írta: Ambróz Nóra