Jump to content

A True Love Tinder Robot segít kideríteni, kit akarsz igazán

2015. 12. 15. 14:00

Nem mindig vagyunk őszinték magunkhoz, főleg ha szerelemről van szó – és ez az, ahol a True Love Tinder Robot segítő kezet nyújt. A készülék olvas valódi érzéseinkben, hogy egész pontosak legyünk izzadós tenyerünkben és ez alapján jobbra vagy balra húzza a robot kezet helyettünk a Tinder alkalmazásban. Hát nem csodás?

A mai modern szerelmi történetekben talán nem is olyan furcsa fordulat egy ilyen robot. Egy világban, ahol az emberek társkereső oldalak algoritmusaiban bízva keresnek párt maguknak és virtuális térben randiznak nem különösebben meglepő egy robot, mely testünk fizikai jeleiből olvassa ki, hogy tetszik-e nekünk valaki. Külön poén lesz mesélni az unokának egy ilyen sztorit. Később pedig majd jöhetnek a romantikus sorozatok olyan címmel, mint az Így Jártam Anyátok Izzadós Tenyerével, vagy Jóbarátok és fülledt tenyerek. Ráadásul a True Love Tinder Robot random kommentekkel is szórakoztat minket míg izzadó tenyerünk válogat a potenciális randi partnerek között. Szép új világ. Éljen a romantika bármi is legyen az manapság.

Mindenesetre, akinek bejön a Tinder mint ismerkedési forma, azonban szeretné kicsit érdekesebbé tenni vagy egyszerűen csak jobban szeretné, ha egy biometrikus eszköz levenné a döntés terhét a (válláról) kezéről annak a True Love Tinder Robot tökéletes megoldásként kínálkozik.

Forrás és fotó: engadget.com
Írta: Szokolai József