Jump to content

Viseld DNS-edet sálként

2015. 12. 17. 12:00

Olyan ruhát szeretnél, mely valóban kifejezi, ki vagy? Olyat, ami tényleg elmond rólad dolgokat? Nos, ebben az esetben ezt a DNS mintás sálat neked fejlesztették ki Dot One munkatársai.

Talán csak én tartom közhelyesnek, hogy a ruhának kell kifejezni, hogy kik is vagyunk elvégre ez azért egy összetettebb kérdés ideális esetben, mégis ennek a sálnak az esetében biztosan állítható, hogy a tulajdonosához passzol. A Dot One a báránygyapjú sálat többek között, (mert más hasonló termék is van) a kedves vásárlók genetikai szekvenciája alapján készíti el így garantáltan minden darab különleges. Akinek még nincs jó, egyedi, személyre szabott karácsonyi ajándékötlete annak ez egy remek választás lehet.

Egyetlen szépséghibája a sálnak, ha szabad ilyen finoman fogalmazni egyáltalán, hogy nem olcsó vétel: 464 dollár, ami jelenlegi árfolyam mellett körülbelül 134 000 forint. Ilyen összegből pedig már sok sál kijön és talán praktikusabb ajándékok is, noha egyik sem lesz ilyen egyedi és személyre szóló az kétségtelen.

Forrás és fotó: engadget.com
Írta: Szokolai József