Jump to content

A DJI első üzlete egy igazi drónparadicsom

2015. 12. 23. 10:00

A DJI első „boltocskája” egy hatalmas UAV-katedrálisként türközi az egész iparág nagyságát. A drónkészítő cég Kínában nyitotta meg első, zászlóshajó üzletét.

A drámai, 8600 négyzetméteres, üvegből és fémből készült épület Shenzhen város kikötőjénél helyezkedik el. Természetesen számos drónt megcsodálhatunk köztük a Phantom 3, Inspire 1 és a Matrice 100 modelleket.

Maga az üzlet egyébként inkább hajaz egy drón tematikájú szabadidőközpontra. Még a vízparti kilátás is adott, sőt egy „színház” is akad, ahol vizuális élményekkel szórakoztatják a közönséget a világ minden tájáról összegyűjtött légi felvételekkel.

Emellett a látogatók rendelkezésére áll egy interaktív installáció, ahol szemügyre vehetik a www.skypixel.com közösség által közzétett fotókat és videókat, majd ellátogathatnak az ún. repülési területre, ahol DJI pilóták tartanak bemutatókat. Végül a látnivalóktól megfáradtan a társalgóban kényelmes lazítsként a DJI munkatársainak izgalmas, informatív előadásai várják a hallgatóságot a legújabb termékek nagyszerűségéről. Jól hangzik, nem?

Forrás és fotó: engadget.com
Írta: Szokolai József