Jump to content

Spotify Premium jár a Tesla Model S autókhoz

2015. 12. 26. 10:00

A Tesla és a Spotify megállapodásának köszönhetően azok a szerencsések, akik Model S autót vásárolnak mostantól Spotify Premium szolgáltatáshoz is hozzáférnek, ám azért van néhány feltétele a dolognak.

Azoknak, akik szeretnének Spotify Premium szolgáltatást ajándékba, nincs más dolguk, mint beruházni a Tesla egyik Model S autójára. Noha nonszensznek tűnhet csak ezért venni egy ilyen autót, ám simán megéri, ha azt nézzük ez végre egy olyan szolgáltatás, ami Európában előbb válik elérhetővé, mint Amerikában. Oké, talán még így sem igazán meggyőző a dolog.

Az igazsághoz persze az is hozzátartozik, hogy a szolgáltatás Ausztráliában és Hong Kongban is elérhető lesz Európával párhuzamosan, míg az Amerikában történő megjelenésnek nincs kitűzött időpontja, ám biztosra vehető, hogy ott se várat majd magára sokat.

A Spotify használatához egyébként nem lesz szükség a telefonunkra telepített applikációra, se saját Premium fiókra. Magával az autóval együtt kapjuk majd és ahhoz is fog tartozni, ha pedig már rendelkezünk Spotify Premium fiókkal, akkor hozzákapcsolhatjuk majd.

Forrás és fotó: engadget.com
Írta: Szokolai József