Jump to content

A Wisewear biztonsági riasztót rejt női karkötőkbe

2016. 01. 05. 10:00

Szeretnéd valami kifinomult és szép, ám ugyanakkor hasznos aprósággal meglepni kedvesedet? A Wisewear legújabb karkötője nem csak, hogy eleget tesz ezeknek a kritériumoknak, de még biztonságérzetet és eleganciát is kölcsönöz viselőjének.

A legnagyobb probléma a hagyományosnak mondható személyi védelmi eszközökkel és riasztókkal, hogy ha nincsenek éppen az ember kezében, amikor a baj történik, akkor gyakorlatilag hasztalanok. A Wisewear egy olyan cég azonban, mely komolyan vette a probléma megoldását és egy olyan Bluetooth karkötőt dolgozott The Socialite néven, melynek paneljét duplán megérintve egy vészjelet és az aktuális tartózkodási helyünket küldhetjük el SMS-ben a barátainknak.

Amellett, hogy a karkötő hangsúlyt fektet viselőjének biztonságra, egyben divatos kiegészítő is. A The Socialite három különböző kivitelben is kapható: Calder, Kingston és a Duchess. Továbbá minden modell kapható arany vagy ezüst és arany változatban. A cég ígéretei szerint már ebben a hónapban előrendelhető lesz a termék és arra is lehetőség adódik majd, hogy privát biztonsági cégeknek küldjön vészjelet az eszköz.

Forrás és fotó: engadget.com
Írta: Szokolai József