Jump to content

Itt a jövő vizes palackja beépített képernyővel

2016. 01. 06. 12:00

Egy kulacs kijelzővel. „Na és akkor?” - gondolhatnánk, azonban a termék komolyabb, mint amilyennek tűnik és nehezebb a látszatnál. Viszont cserébe többet jóval tud a vízfogyasztás szimpla mérésénél.

A LifeFuels egy új cég, melynek ez a kulacs a legeslegelső terméke. Az okosüveg segíti az okos táplálkozást ugyanis a benne tárolt vízhez képes hozzáadni kimért mennyiségű koncentrált kiegészítőket és ízesítést is. Egész pontosan 5 különböző adalékanyag tárolására van benne hely, ráadásul Bluetooth kapcsolat révén, telefonunkon is követni tudjuk, hogy pontosan miből, mennyit fogyasztottunk.

Az okospalack egyébként jól megvan önmagában is. Egy okosóra méretű kijelzőt kapott néhány gombbal, melyekkel tökéletesen nyomon követhető és menedzselhető az adalékanyagok fogyasztása. A készítők szerint mindössze néhány naponta kell újratölteni a kütyüt – attól függően, hogy mennyi adalékanyagot szeretünk használni.

A cég jelenleg 40 különböző italmárkával áll kapcsolatban, így választékból semmiképpen sem lesz hiány. Az okospalack képes együttműködni néhány applikációval, mint például a FitBit, az Apple Health vagy a MyFitnessPal megosztva a táplálkozási és vízfogyasztási adatokat, ahol csak tudja.

A LifeFules termékével egyelőre inkább az edzőtermeket, személyi edzőket, profi sportolókat célozza meg. Ehhez mérten a 195 dolláros áron sem kell sokat csodálkozni.

Forrás és fotó: engadget.com
Írta: Szokolai József