Jump to content

A Muzik új okosfejhallgatójával rögtön megoszthatod, amit hallgatsz

2016. 01. 18. 14:00

A Muzik fejhallgató egy szép és dizájnos vezeték nélküli kütyü, de amiért az okos jelzőt is ráaggatták az csupán egyetlen funkció: gombnyomásra megoszthatod a közösségi hálózatokon, amit épp hallgatsz rajta.

Minden zenei streaming szolgáltatáshoz készült applikációval lehetőségünk van megosztani a közösségi oldalakon, hogy épp az adott pillanatban mit hallgatunk. Persze lehet, még a zsebünkből előkotorásszuk a telefont addigra oda is van a pillanat, amit megszerettünk volna osztani és megtörtük a zenehallgatás hangulatát is. Erre kínál megoldást a Muzik új vezeték nélküli fejhallgatója. A fejesre pakolt gombok közül egy, kifejezetten arra hívatott, hogy ha lenyomjuk, rögtön kidobja a Facebookra vagy a Twitterre a zenét, amit megszeretnénk osztani.

A kérdés csak az megér-e nekünk ez a kényelmi funkció 299 dollárt. Mert a Muzik fejhallgatója bizony ennyibe fog kerülni. A májusban fekete és fehér verzióban is piacra kerülő készülék a megosztási funkción kívül semmivel sem tud többet, mint bármelyik más vezeték nélküli társa, melyeket valószínűleg olcsóbban is megkaphatunk. Érdemes meggondolni.

Forrás és fotó: engadget.com
Írta: Szokolai József

(Forrás: engadget.com)