Jump to content

RippleBuds – Mikrofon közvetlen a hallójáratodba

2016. 03. 24. 14:00

Magam részéről sose voltam oda a Bluetooth kiegészítőkért, de a RippleBuds olyasmit tudd felmutatni, amiért érdemes meggondolnia magát az embernek.

A RippleBuds sokkal, de sokkal jobb háttérzaj-csökkentéssel rendelkezik, mint amit egy átlagos Bluetooth fülhallgatótól elvárnánk. Ha szükségünk van rá, hogy amikor nagy zaj van körülöttünk is értsék, amit mondunk, akkor erre a fülhallgatóra van szükségünk.

A trükk az, hogy szó szerint a hallójáratunkban lévő készülékbe van beépítve a mikrofon, ami a hallójáratunk irányába távozó hanghullámainkat rögzíti. Maga az eszköz olyan apró, hogy viselése gyakorlatilag észrevehetetlen, így már biztosra vehető, hogy motyogó bolondnak néznek, ha az utcán próbáljuk meg használni. Ami a rendelkezésreállási időt illeti, 5 órányi beszélgetést bír el egy huzamban ez a kis kütyü a beépített akkumulátorával.

 A RippleBuds ráadásul olcsó. Az ajánlott fogyasztói ára a mono verziónak 129 dollár, még a sztereóé 179 dollár. Beszerezhetjük a cég Kickstarter kampányával is, ha itt rendeljük, meg akkor júniusban kapjuk kézhez. Ebben az esetben viszont elég 69 dollárt adományoznunk az ügyért egy mono fülhallgatóért. Mire várunk még?

(Forrás: engadget.com)