Jump to content

DJI applikáció segít megtalálni a hasonszőrű dróntulajdonosokat

2016. 04. 09. 14:00

Már mindenhez van közösségi háló. Ha kutyásoknak, kajásoknak, játékosoknak lehet, akkor miért pont a drónosok maradnának ki a mókából?

A DJI megtette a döntő lépést a DJI+Discover frissítésével a DJI Store applikációjának (iOS és Android készülékekre egyaránt). Mostantól bárki kreálhat profilt és kapcsolódhat más lelkes dróntulajdonosokhoz, akik szintén így tettek. Egy szó, mint száz itt a Facebook drónosoknak.

Hogy ez mire jó? Például megoszthatjuk tapasztalatainkat másokkal kedvenc drónuknról, vagy épp mi kérhetünk, információt mielőtt egy új készülékre ruháznánk be. Persze ezt megtehetnénk akkor is, ha az igazi Facebookon felkeresünk egy drónokkal foglalkozó csoportot, de az nem lenne ilyen elegáns és nem kellene hozzá még egy app a telefonunkra és nem csinálhatnánk magunknak még egy random profilt. Ha mégis belevágunk, akkor egy olyan közösségnek leszünk a tagjai, ahol kedvünkre rendezhetjük és keresgélhetünk a különféle készüléktulajdonosok között, képeket és tapasztalatokat oszthatunk meg kedvenc kis drónunkról, illetve megnézhetjük, ahogy mások ugyan így tesznek.

(Forrás: engadget.com)