Jump to content

Motorola Droid Turbo – kiszivárgott minden infó

2014. 10. 09. 20:00

Kiszivárgott a készülőben lévő Motorola Droid Turbo teljes használati utasítása is a készülék képei után, melyből az eszköz minden specifikációjára idő előtt fény derül. A minimális áron kapható Droid Turbo a jelen állás szerint egy egészen jó választásnak tűnik, ami az alacsony büdzsével rendelkezők lehetőségeit illeti.

Korábban már, a hónap elején egy aprócska pillantást vethettünk a Motorola Droid Turbo-ra, ugyanis egy maroknyi kép kiszvárgott a készülékről. Ezek azonban nem sok olyasmit mutattak, amitől bárki is tűzbe jött volna. Most viszont sokkal érdekesebb információk kerültek napvilágra a kiszivárgott használati utasításban.

A MotoFirmware csapatának sikerült megszerezni az egyelőre üzleti titoknak minősülő dokumentumot. A Verizon ügyfeleinek készült teljes használati utasítás PDF változata, így most közkinccsé vált.

A 73 oldal hosszúságú szövegből kiderül, hogy a Droid Turbo 5,2”-os kijelzővel rendelkezik, noha az még nem biztos, hogy ez az a Quad HD bestia, amit az eddigi pletykák sejtettek. Ehhez jön egy 21-megapixeles hátlapi kamera, mely 4K videó felvételére képes és ugyanazokat a kontextusérzékeny trükköket is tudja produkálni, mint a Moto X.

Emlékszel még a kicsi utalásra, melyet a hivatalos Droid Landing Twitter account adott? Most már ez sem annyira rejtélyes, hiszen kiderült, hogy mire gondoltak a villámgyors töltésidővel. A Turbo csomagjába belekerül a Motorola vadonatúj Turbo Charger töltője is (mi más, ezzel a névvel?). Belegondolva, hogy mindezért 35 dollárt kell majd fizetni Amerikában és feltehetően hasonló összeget, 8-9000 Ft-ot itthon, nem is rossz!

Forrás: engadget.com

Fotó: nextpowerup.com és airherald.com

Írta: Ambróz Nóra