Jump to content

Megérkeztek a Microsoft Office appok Androidra

2015. 06. 27. 16:00

Viszonylag gyorsan véget ért a béta. A Microsoft már egy ideje próbálgatja, hogyan is működnének az alap Office applikációk Android telefonokon. Az egyhónapos előnézetet követően az alkalmazások készen állnak a hivatalos megjelenésre.

A Word, a Powerpoint és az Excel együtt érkeztek meg ingyenesen a Google Play Store-ba június 24-én. Vannak viszont továbbra is korlátok, így ne is reménykedj, hogy bármin futni fognak, amiben nincs 1 GB RAM és nincs rajta az Android 4.4 KitKatnél valami újabb.

Emiatt sajnos az Android felhasználók egy jókora része kimarad a jóból. A Google saját fejlesztői dashboardja szerint most alig több mint az Android közösség fele felel meg a szoftverek elvárásáinak. Mindenki másnak marad a Google Docs.

Ha már kipróbáltad az Office-t Android tableteken, akkor túl sok meglepetés nem fog érni: élénk színek, touch-sensitive menü és kreációidat azonnal megoszthatod a OneDrive-on, Dropboxon és egyszerű csatolmányként. Ezt követően még produktívabb lehetsz telefonoddal, mint eddig korábban.

Forrás és fotó: engadget.com

Írta: Ambróz Nóra