Jump to content

Jön a naaagy Samsung Galaxy S6 Edge+

2015. 07. 22. 14:00

A Samsung idén nyárra többet is tervez úgy látszik, mint a Galaxy Note 5. Az All About Samsung szerint máris felbukkant valahol egy kiállítási darab az érkező Galaxy S6 Edge+-ból, mely a duplaíves zászlóshajó felnagyított változata lesz.

Arról nem sokat tudunk, hogy mi rejtőzik a készülék belsejében, ám annyi biztos, hogy a képernyő körülbelül akkora, mint egy Note 4, ami 5,7”-t jelent. Amiről még tanúskodik a fotó az nem mind jó hír: se toll, se microSD kártyahely, se eltávolítható akku nyomára nem bukkantunk.

Ami a belsőt illeti a pletykák arról szólnak, hogy ugyanaz a nyolcmagos Exynos 7420 chip kerül ebbe a készülékbe is, mint az S6 Edge normál változatába. Ilyen módon az Edge+ nem lenne egyéb, mint az első kiadás felnagyított változata. A készülék valószínűleg az Apple iPhone 6 Plus kihívójának készült inkább, nem egy jobb második változatnak, mint HTC One M9+.

Panaszra azonban így sincs okunk. Az Edge+-szal a Samsung úgy látszik végleg szakít az „egyszerre egy zászlóshajó” hagyománnyal és párhuzamosan több nagyágyút állít a porondra.

Forrás és fotó: engadget.com
Írta: Ambróz Nóra