Jump to content

Moto X Style: hatalmas, szépséges, személyreszabható

2015. 07. 29. 16:00

A Moto X 2015-ben is él és virul. A sor legújabb tagja egy nagyban személyreszabható zászlóshajó, melyet Moto X Style néven ismerhettünk meg a Motorola frissen bejelentett idei kínálatában.

A készülék nagyocska, 5,7”-os Quad HD kijelzővel, egy hatmagos Snapdragon 808 processzorral, 3 GB RAM-mal, elülső oldali sztereo hangszórókkal, 21 megapixeles kamerával és TurboPower gyorstöltési technológiával igyekszik vevőket szerezni magának. Ennél azonban érdekesebb, hogy a Moto X Style totálisan személyreszabható a hátsó borítólaptól a fém részekig mindenhol. Azok sem maradnak ki a jóból, akik némi luxusra vágynak, hiszen akár fa vagy bőr borítást is választhatnak készülékükhöz. Újdonság a kínálatban egy szilikonos réteg, mely a telefon hátuljának „puha érzést” és „meleg külsőt” kölcsönöz.

Ahogy a Motorola estében megszokott annyira a klasszikus Android élményt kapod, amennyire csak lehetséges egy Nexus készülék vásárlása nélkül. Ha azonban ennél közelebb szeretnél jutni, akkor a Moto X Style Pure Editiont ajánljuk figyelmedbe, mely már szinte egy Nexus érzést nyújtja. Ha ehelyett a sima pakkot választod, úgy a Moto Assist, a Moto Display és a Moto Actions is rajta lesznek a készüléken az Android Lollipop 5.1.1 mellett.

A 3000 mAh-es akku a Motorola szerint 30 óra „vegyesen intenzív” használatot bír. A piacon 16 GB, 32 GB és 64 GB tárhelyet tartalmazó modellek lesznek elérhetőek, melyek mindegyike microSD-vel 128 GB-ra bővíthető.

Ami az árat illeti a Motorola „200-300 dollárt” igyekszik verni az Apple vagy a Samsung kínálatára, így 150 000 forintos árra számítunk nagyjából a készülék szeptemberi megjelenésekor.

Forrás és fotó: engadget.com
Írta: Ambróz Nóra