Jump to content

Novemberben indul az új Pokemon őrület

2018. 05. 30. 12:00

Két vadonatúj Pokemon játékot jelentett be a Nintendo Switch-re Pokemon Let’s Go, Pikachu és Pokemon Let’s Go, Eevee néven, amelyek november 16-tól válnak majd elérhetővé.

A Pokemon Let’s Go, Pikachu és  Pokemon Let’s Go, Eevee amolyan spirituális remakeje lesz a klasszikus Pokemon Yellow játéknak, amelyben Pikachu, mint kezdő Pokemon és rivális Eevee játszotta a főszerepet, azzal a csavarral, hogy az új játékok már merítenek a széles körben népszerű Pokemon Go  mobil játék megoldásaiból is. Hogy ezt pontosan hogyan is kell elképzelni, azt az alábbi trailer prezentálja:

A Pokemon Let’s Go-ban a játékosok találkozhatnak az őket körülvevő világban tébláboló vad pokémonokkal, megütközhetnek velük egy Pokemon Go stílusú vágjuk fejbe a pokémont pokélabdával minijátékban, aztán elégedetten mehetnek is tovább, zsebükben az új szerzeménnyel.

Hogy mi lesz a különbség a Pokemon let’s Go, Pikachu és a Let’s Go Eevee között? Ahelyett, hogy három lehetőség közül választhatnának, a játékosok kezdő pokémonját az fogja meghatározni a let’s Go-ban, hogy a játék melyik verzióját játszák. Érdekes megoldás..

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)